HUISREGELS (A.S.E.L)

 1. A.S.E.L is het meer serieuzere onderdeel van Offtopic en kan gebruikt worden voor discussies over actualiteiten, films, muziek etc.

 2. Hoewel in A.S.E.L wel meer wordt toegestaan, is het starten van een topic zonder enige bedoeling onnodig en kan ook uiteindelijk worden beloond met een kick/ban. Mods en admins mogen topics sluiten en/of verwijderen (zonder opgaaf van reden).

 3. Filmpjes en/of foto’s waarin naaktheid of porno te bespeuren is zijn hier dus NIET toegestaan

 4. Misschien onnodig om te vermelden, ook slow chat is hier niet toegestaan. Reageer serieus op de topics!

 5. De moderators en admins zullen elke situatie zo goed mogelijk in proberen te schatten. Mochten zich 'nieuwe' situaties voordoen (situaties die niet besproken zijn in deze huisregels) zullen ze handelen naar de geest van het GAMERT Forum.

 6. Het tarten met de regels of proberen de grenzen van dit beleid op te zoeken, en daarmee de MODs en admins te irriteren, kan ook worden beloond met een kick/ban.

 7. In dit forum gelden uiteraard dezelfde regels zoals die worden besproken in het algemene beleid. Er zijn echter nog een aantal aandachtspunten waar we jullie op willen wijzen:
  * Je gedraagt je tov andere users, ook de mensen die fouten maken of nieuw zijn.
  * Je gedraagt je tov de moderators en admins.
  * Schokkend en aanstootgevend materiaal is verboden.
  * Discriminatie, racisme en het uitschelden van andere users is niet toegestaan.
  * Het opzettelijk ontsporen van discussies wordt niet getolereerd.
  *
  Het over één kam scheren van een bepaalde groep mensen wordt niet getolereerd.
  *
  Respect.
  * We behouden het recht voor mensen die hun gedrag niet veranderen, na verscheidene mailtjes van moderators, de toegang tot het forum te ontzeggen voor een nader te bepalen tijd.