User Tag List

Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 11
Like Tree1Likes

Onderwerp: Apparaatbeheer geeft foutmelding

  1. #1
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Apparaatbeheer geeft foutmelding

    als ik apparaatbeheer opstart krijg ik deze foutmelding ;

    mmc.jpg

    Google etc geeft geen oplossing, formateren wil ik nog niet

    any suggestions ?


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  2. #2
    Oldskool Gamert Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Dutch Dick's Avatar
    Ingeschreven
    May 2010
    Locatie
    Headville
    Berichten
    4.302
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Boom3 Bekijk berichten
    any suggestions ?
    Apparaatbeheer niet opstarten en je krijgt ook die foutmelding niet meer. Vraag het maar hoor
    Eet meer fruit.

  3. #3
    Ring0 BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Xant0r's Avatar
    Ingeschreven
    Feb 2006
    Berichten
    12.322
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ff in tikken in command: sfc /scannow

    Kieken of shit kapot is, zo ja dan heb je windows cd/dvd nodig waarschijnlijk om bestanden te repareren. Zo niet Dutch z'n oplossing is zo gek nog niet
    Laatst gewijzigd door Xant0r; 05-01-17 om 17:29.

  4. #4
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dutch Dick Bekijk berichten
    Apparaatbeheer niet opstarten en je krijgt ook die foutmelding niet meer. Vraag het maar hoor


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  5. #5
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Xant0r Bekijk berichten
    ff in tikken in command: sfc /scannow

    Kieken of shit kapot is, zo ja dan heb je windows cd/dvd nodig waarschijnlijk om bestanden te repareren. Zo niet Dutch z'n oplossing is zo gek nog niet
    thx . opgelost door systeemherstel echter nu kan ik geen eigenschappen opvragen in apparaatbeheer...strange


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  6. #6
    Powned! BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Rsport20's Avatar
    Ingeschreven
    May 2007
    Locatie
    waar NIET
    Berichten
    6.784
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Boom moet zijn scherm nog van 60hz naar 144hzx zetten in Windows en dat gaat niettt :P

    Gewoon ff opnieuw installeren Boom.. dat kan tegenwoordig gewoon vanuit de OS
    Boom3 liked dit bericht.

  7. #7
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nou dat was meer de trigger dat ik erachter kwam dat Windows redelijk een puinhoop is . Vandaag ff een SSD kopen , in de pc wrotten en dan W10 installeren en BF1. En die wordt dan dedicated 'daddy's only'


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  8. #8
    Ring0 BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Xant0r's Avatar
    Ingeschreven
    Feb 2006
    Berichten
    12.322
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vreemd dat het inderdaad wat anders sloopt. Maar refreshrate aanpassen via monitor eigenschappen gaat niet ipv direct via apparaatbeheer? Uiteraard kom je in zelfde scenario terecht, maar is weer tussenstapje extra

    Overigens is formateren en verse installatie altijd wel fijn. Ook zorgen dat je bestanden die je niet kwijt wilt (foto's, prive, videos, etc) gewoon op een andere schijf plaatst dan je OS schijf. Zo heb je ook geen gezeur dat als je format wilt doen je eerst alles weer moet backuppen nu en in de toekomst.

    Heb je nieuwe PC gekocht dan Boom, of nieuwe monitor/ssd?

  9. #9
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nee joh. JOrdy stelde voor om eens na te kijken of de refresh rate goed stond (voor mijn 144 Hz monitor) en toen kwam ik er achter dat ik nergens meer bij kon. Nu een SSD met OS en BF1 gemaakt die ik na spelen weer verwijder ...je moet wat als de pc voor algemeen gebruik is


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  10. #10
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    draait nu als een zonnetje Bf1......blijft echter wel een zaad spel


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste

Forum rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •