User Tag List

Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 11
Like Tree1Likes

Onderwerp: Logitech G15 vraagje

  1. #1
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Logitech G15 vraagje

    Gents! Het LCD schermpje op mijn G15 keyboard is 'locked' en krijg hem niet meer unlocked ? suggestions anyone ? 2014-07-17 08.40.33.jpg

    ps ; het knopje waar het 'unlock' slotje staat afgebeeld werkt dus niet he ?


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  2. #2
    Powned! BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Rsport20's Avatar
    Ingeschreven
    May 2007
    Locatie
    waar NIET
    Berichten
    6.784
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zit er saus tusse de unlock knop ??

  3. #3
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rsport20 Bekijk berichten
    Zit er saus tusse de unlock knop ??
    weet niet wat het was maar dat is iig al opgedroogd


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  4. #4
    Ring0 BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Xant0r's Avatar
    Ingeschreven
    Feb 2006
    Berichten
    12.316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Je kan niet meer switchen tussen verschillende lcd applets of je kunt niet switchen tussen gameprofielen?

  5. #5
    Oldskool Gamert Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Dutch Dick's Avatar
    Ingeschreven
    May 2010
    Locatie
    Headville
    Berichten
    4.302
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Xant0r Bekijk berichten
    Je kan niet meer switchen tussen verschillende lcd applets of je kunt niet switchen tussen gameprofielen?
    Ik denk dat 'ie zijn macros niet meer kan benaderen... vond 'm al zo slecht spelen de laatste tijd
    Eet meer fruit.

  6. #6
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Xant0r Bekijk berichten
    Je kan niet meer switchen tussen verschillende lcd applets of je kunt niet switchen tussen gameprofielen?
    thx voor je reply . Ik kan niet meer switchen tussen de verschillende LCD applets. Heeft te maken met het slotje wat je ziet maar krijg hem daar dus niet vanaf.


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  7. #7
    Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Boom3's Avatar
    Ingeschreven
    Mar 2009
    Locatie
    Chileense Wijngaarden
    Berichten
    5.161
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dutch Dick Bekijk berichten
    Ik denk dat 'ie zijn macros niet meer kan benaderen... vond 'm al zo slecht spelen de laatste tijd
    echte ambtenaar die Dick, altijd een opmerking, nooit een oplossing
    Laatst gewijzigd door Boom3; 17-07-14 om 14:32.
    KillStream liked dit bericht.


    'Does a wild bear crap in the woods son?'

  8. #8
    Ring0 BF4 Server Admin
    Gamert VIP Donor
    GAMERT Über Admin
    Gamert Clan Member
    Xant0r's Avatar
    Ingeschreven
    Feb 2006
    Berichten
    12.316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Al geprobeerd opnieuw aan te sluiten of reinstall van logitech gaming software?

    Je kan ook nog kijken bij settings of "persisent profile" aan staat (gewoon op none pleuren als zo is).

  9. #9
    Oldskool Gamert Gamert VIP Donor
    Gamert Clan Member
    Lieutenant Colonel
    Dutch Dick's Avatar
    Ingeschreven
    May 2010
    Locatie
    Headville
    Berichten
    4.302
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Boom3 Bekijk berichten
    echte ambtenaar die Dick, altijd een opmerking, nooit een oplossing
    Ik word betaald om anderen in oplossingen te laten denken. Regie voeren heet dat tegenwoordig.
    Eet meer fruit.

  10. #10
    GAMERT Senior Admin
    Gamert VIP Donor
    Exonide's Avatar
    Ingeschreven
    May 2009
    Berichten
    4.628
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boom,

    Rechts onderin de systray staat het icoontje om in het menu te komen van de software van de Toets-profiler van Logitech. Open dit.

    Klik op Instellingen > Profiler > Tabje Profiel

    Bij mij staat alleen de bovenste van de 3 checkboxen aangevinkt met standaardprofiel geselecteerd.
    Mocht bij jou de 2e aan staan, probeer die eens uit te zetten.

Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste

Forum rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •